Yowsah – The Nile Rodgers Experience – Chic Tribute band laat je een show ervaren die helemaal bestaat uit de muziek van Nile Rodgers. De man is verantwoordelijk voor een enorm arsenaal aan absolute wereldhits. Denk daarbij aan Le Freak, Good Times, Like A Virgin en Get Lucky. Het is één groot feest van herkenning. Er zullen absoluut liedjes voorbij komen waarbij je denkt: is dat ook van hem? Ja!

Nile Rodgers

Nile Rodgers begon als helft van het duo met Bernard Edwards waarmee hij Chic oprichtte. In de jaren 70 scoorden zij hit na hit. En niet alleen met Chic want al gauw produceerden zij ook absolute wereldhits met Diana Ross en Sister Sledge. Later kwamen daar illustere namen bij zoals David Bowie, INXS, Madonna en Duran Duran. Allemaal scoorden zij hits met Nile en Bernie achter de schermen. Na het plotselinge overlijden van Bernard Edwards in 1996 heeft Nile Rogders die traditie voortgezet met onder andere de nummer 1 hit Get Lucky van Daft Punk.

Yowsah

Yowsah is weer bij elkaar! Behalve drummer Wesley, die toen nog met zijn rammelaar speelde, bestaat de hele band uit de leden van de legendarische partyband Yowzah! uit de jaren 90 en 00. In die tijd een veel geboekte act op bedrijfsfeesten, evenementen en dance-classics-parties. Na een leerzame onderbreking van 10 jaar waarin de leden nóg meer ervaring hebben opgedaan in andere bands, studio’s, theaters en met allerlei producties en acts, is het nu tijd om de draad weer op te pakken en een verpletterende show neer te zetten. Dus niet alleen voor de toeschouwer herleven de tijden van toen! Waar vroeger werd gezegd ‘de enige band met dansgarantie’ is het nu Good Times en Dance, dance, dance!

Dus: moet het dak eraf? Bel niet de aannemer maar Yowsah…